Acuzatie soc!Britney Spears se mai drogheaza?

Fostul impresar al cantaretei americane, Sam Lufti, a declarat de curand ca Brit inca mai are probleme cu drogurile.

Desi toata lumea stie ca Britney Spears s-a maturizat si a scapat definitiv de dependenta de stupefiante, fostul agent al solistei vine cu acuzatii care contrazic aceasta ipoteza. Sam Lufti a rupt orice intelegere cu artista pe care a reprezentat-o mai multi ani. De aceea, unii zic ca din razbunare, managerul a inceput sa faca dezvaluiri socante despre Britney. Se pare insa ca Lufti are si dovezi prin care isi sustine spusele.
“Acum 5 ani de zile, cainii politiei au gasit urme de metamfetamina in casa lui Britney Spears, chiar pe covorul pe care se jucau cei doi baieti ai artistei”, a declarat Sam Lufti. Mai departe, fostul impresar al cantaretei a spus ca aceasta nu ar fi renuntat la consumul de stupefiante nici pana astazi, fapt pe care familia lui Spears il cunoaste. Sa fie acesta motivul pentru care averea lui Brit este controlata de parinti?
Cu precizie, nimeni nu stie daca Lufti spune adevarul sau daca , suparat pe decizia solistei de a pune capat colaborarii cu el , vrea sa-i distruga acesteia reputatia. Dar exista un proverb “Nu iese fum fara foc”, iar Britney n-a fost nicicand o sfanta.

Sursa articol: Mediafax

Leave a comment