Sport

Romania a reusit sa ia toate cele 3 puncte din meciul cu Luxemburg, pastrand astfel sanse la calificarea pentru CE 2012.

Partida „tricolorilor” cu fotbalistii amatori din Luxemburg nu a fost atat de usoara pe cat ne asteptam. Scorul o arata cel mai bine. Doar 0-2, aseara, cu o echipa ce a demonstrat ca nu este chiar o novice intr-ale fotbalului. Ba chiar au si un jucator profesionist in primul 11, pe numele sau Mutsch(legitimat la FC Sion-Elvetia), care n-a ezitat sa hartuiasca apararea romana.

Oricum, nu stiu daca scorul acesta e un motiv de ingrijorare, avand in vedere faptul ca Franta, principala noastra rivala, a castigat la acelasi scor in Luxemburg. Important este ca am obtinut victoria care ne mentine in cursa pentru calificare. Avem 11 puncte si suntem pe locul4 ingrupa D.

In celelalte partide disputate aseara in grupa Romaniei, Franta a invins Albania in deplasare cu 1-2, iar Bosnia a luat cele 3 puncte din Belarus dupa o victorie cu 0-2.

Ambele goluri ale nationalei noastre au fost marcate in prima repriza de Gabi Torje, noul jucator al celor de la Udinese . Dupa pauza insa, partida s-a transformat intr-una anosta si fada, in care elevii lui Victor Piturca  si-au cam aratat limitele. Sau poate nu au vrut sa se forteze, pastrandu-si energia pentru a inaugura cu succes „National Arena”.

Pentru „tricolori” urmeaza adevaratul hop, meciul de marti cu liderul grupei, Franta, pe care daca nu o bat, isi diminueaza considerabil sansele de a merge la turneul final din Polonia si Ucraina.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: