Jennifer Lopez, acuzata ca are o relatie cu Enrique Iglesias

Iubitul lui J.Lo, dansatorul Casper Smart, este foarte gelos pe Enrique Iglesias.

   

Presa americana sustine ca Jennifer Lopez nu mai are trai cu logodnicul de cand a plecat in turneu cu Enrique Iglesias. Casper , desi mult mai tanar decat diva americana, nu are incredere in iubita lui si nu suporta sa o mai vada in compania lui Iglesias. Dansatorul crede ca J.Lo este indragostita de colegul ei de breasla intrucat ea ar avea un comportament ciudat atunci cand il intalneste pe Enrique, fie si intr-un cadru profesional. Potrivit revistei americane “National Enquirer” , cei doi solisti flirteaza de multe ori unul cu celalat si se simt foarte bine atunci cand se afla pe aceeasi scena.

Cu toate acestea, Lopez nici nu vrea sa auda de acuzatiile pe care ziaristii dar si propriul ei logodnic i le aduc privind o eventuala relatie clandestina. Artista este cu atat mai suparata cu cat presupusul amant ar fi frumuselul Enrique Iglesias , casatorit de multi ani cu fosta tenismena Anna Kournikova.

Despre Casper Smart s-a spus inca de cand a format un cuplu cu Jennifer ca este un barbat gelos si posesiv care incearca in permanenta sa o indeparteze pe cantareata de orice suflare masculina din jurul ei. J.Lo nu accepta insa niciun fel de control din partea partenerului , astfel ca ea l-a si amenintat pe Smart cu despartirea.

Sursa articol: National Enquirer

Sursa poze: people.com si top-10-list.org

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: