Real Madrid si Barcelona au rapus fiecare cate un “Diavol”!

Ieri seara s-au disputat doua meciuri amicale de lux , in care au stralucit pe de-o parte vedetele Realului, iar pe de alta, starurile Barcelonei.

In turneul din SUA, Real Madrid a dat piept cu multe echipe mai mult sau mai putin cunoscute in Europa. Le-a invins pe toate, dar “cireasa de pe tort” a fost partida de azi-noapte ,disputata impotriva italienilor de la AC Milan. “Galacticii” au facut spectacol , invingand “Diavolul Milanez”  la scor, cu 5-1. Pentru Madrid au marcat Di Maria 23′, Cristiano Ronaldo 48′ si 65′ , Sergio Ramos 80′ si Callejon 88′. Golul de onoare al italienilor a fost inscris de brazilianul Robinho in minutul 32.

Daca victoria Realului in amicalul cu Milan a fost categorica, nu cu aceeasi performanta se poate lauda Barca, care abia a reusit sa infranga celalat “diavol rosu”, Manchester United. In tot meciul nu s-a marcat, chiar daca vedeta catalanilor, Leo Messi , s-a aflat pe teren. Asa ca , pentru a se decide soarta amicalului de lux, s-a ajuns la lovituri de departajare. Ratangiul serii a fost , din pacate pentru United, chiar starul englez Wayne Rooney , care a irosit sansa de a inscrie din penalty in timpul regulamentar, in minutul 45. Loteria penalty-urilor de la finalul jocului a dat castig de cauza Barcelonei, care a castigat din nou in fata elevilor lui Alex Ferguson.

Sursa articol: Marca

Sursa foto: sport.bzi.ro

 

 

Leave a comment