Romanii, in stare de orice sa-l aduca pe Messi la Bucuresti! Isterie pentru argentinian!

Lionel Messi este asteptat sa vina pe National Arena, pe data de 11 august, cand Dinamo va juca un amical cu FC Barcelona.

Ca sa fie siguri ca nu “vor lua teapa” ca in alte dati cand a fost vorba de aducerea unor mari vedete din fotbal in tara noastra, organizatorii amicalului de lux Dinamo-Barcelona au stipulat in contract o clauza mai speciala. Acestia i-au impus Barcelonei sa vina la Bucuresti cu starul lor cel mai pretios, Leo Messi. In cazul in care argentinianul nu s-ar prezenta in fata fanilor romani, echipa sa de club ar fi nevoita sa plateasca clubului Dinamo Bucuresti suma de 500 000 de euro. In fond, daca ne gandim bine la valoarea clubului catalan si a jucatorilor acestuia, am putea spune cu usurinta ca suma este extrem de mica. Personal, daca eram in locul organizatorilor super-amicalului si daca imi placea atat de tare Messi, as fi fixat un pret colosal, de vreo 10 milioane de euro, asa incat pe catalani sa-i doara inima daca ar fi incercat sa “tepuiasca” poporul roman, in majoritatea lui fan infocat al echipei Barcelona.

Castigatorul Balonului de Aur de anul trecut ar putea gasi o portita de scapare de “furia iubitoare” a suporterilor romani , daca s-ar da accidentat sau bolnav, insa atentie, romanii s-au gandit si la asta! In cazul in care Leo Messi va absenta de la meciul Dinamo-Barcelona, de pe 11 august, pe motiv de boala sau de accidentare, o comisie speciala alcatuita din medici romani va merge la Barcelona pentru a-l verifica pe starul Cataluniei. Va dati seama cat de disperati sunt unii sa-l vada pe Messi pe National Arena? Nebunie, extaz, delir! Parca Messi n-ar fi si el tot om, parca s-ar evapora si n-ar mai juca fotbal niciodata dupa data de 11 august , iar romanii ar pierde o asa mare onoare de a-l vedea pe acest “gigant” in fata lor, live. Acum rad…Si cred ca nimeni nu intelege mai bine ca mine ce inseamna sa iubesti fotbalul, sa ai o echipa preferata, sa ai un idol, dar cred ca aici s-a exagerat. Sa nu uitam ca de la fanatism la spitalul 9 nu mai e dacat un pas…

Eu as zice ca niciodata nu trebuie sa te rogi de cineva ca Messi sa-ti viziteze tara sau sa-l constrangi in vreun fel sa-ti faca spectacol pe un stadion.Daca are placere si vointa, o va face oricum, doar e un profesionist. In caz contrar, nu cu forta ca o sa se sperie si el saracul si o sa spuna ca a inimerit undeva prin centrul Africii unde o ceata de canibali vor sa-l infulece. Si atunci, poate le da el organizatorilor din banii proprii 500 000 de “maruntei” si se duce linistit cu prietena, pe o plaja din Saint-Tropez, se intalneste cu Cristiano Ronaldo si beau impreuna o bere:)))). Interesanta perspectiva , nu?Poate mai interesanta si in tot cazul mai putin riscanta decat aceea de a veni in tarisoara noastra pentru a fi linsat la propriu din dragoste, de fanii “insetati de sange de fotbalist”. Poate ii mai fura si vreunul portofelul prin Centrul Vechi al capitalei sau vreo duduita infierbantata il ataca in plin cu silicoanele sale recent puse, sufocandu-l inainte de meci cu “senzualitatea” ei.

Si atunci, draga Leo, bine ar fi sa te gandesti de doua ori inainte de a accepta sa fii supervedeta Romaniei fie si pentru o seara! Nu stii unde vei veni si ca romanii se transforma in zombii atunci cand iubesc prea tare!:)))

Sursa foto: http://www.fitnessfreak24.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: