Chelsea ii vrea la pachet pe Mourinho si pe Cristiano!Ii lasa Realul sa plece?

Ziarul britanic “Daily Express” a aruncat ieri o adevarata bomba , vorbind despre un dublu transfer de senzatie la Chelsea Londra al celor mai importanti oameni de la Real Madrid, Jose Mourinho si Cristiano Ronaldo.

Nu se stie daca sunt simple zvonuri sau reale planuri de viitor ale lui Abramovic, dar daca aducerea lui “,Mou” la Chelsea se mai poate realiza, transferul lui CR7 este de-a dreptul incredibil!Pentru aceasta afirmatie am si argumente.

In primul rand, fotbalistul portughez are la Real Madrid un contract cu o clauza de reziliere socanta de 1 miliard de euro, clauza pe care este greu de crezut ca cineva, vreodata, ar putea-o achita, daca nu e Banca Mondiala sau FMI:)))!

In al doilea rand, Ronaldo iubeste Real Madrid, s-a atasat foarte tare de acest club si a declarat in repetate randuri ca nu va pleca de pe Bernabeu fara sa obtina macar un trofeu important, in cazul de fata Champions League.

In al treilea rand, cu totii stim ca Ronaldo a jucat la Manchester United, echipa care l-a consacrat ca mare fotbalist si care l-a ajutat sa creasca, sa se maturizeze ca om. Mai mult, fanii lui CR7 stiu ca el a ramas in adancul sufletului un “diavol rosu” , iar plecarea la Chelsea ar insemna o inalta tradare pentru suporterii lui Manchester, aceia care ii striga si acum numele pe Old Trafford. Ori, Cristiano e un om de caracter, un fotbalist sentimental, temperamental si subiectiv, pentru care onoarea si gloria sunt mai presus de orice!

Asadar, sunt convinsa ca atacantul Realului nu va ajunge nu numai acum, dar niciodata la gruparea de pe Stamford Bridge si ca tot ceea ce viseaza Abramovic va ramane la stadiul de vis! Cat despre Mourinho, situatia sa e putin diferita de a lui Ronaldo. El a mai antrenat in trecut pe Chelsea , iar cand a plecat din Londra a dat de inteles ca a lasat acolo treburi neterminate.Deci, e posibila revenirea lui “The Special One”  la fostul lui club, nu inainte insa de a-si incheia frumos socotelile cu Real Madrid.

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: