Guardiola nu-l mai vrea pe Pique la Barcelona! Manchester United a intrat pe fir!

Dupa infrangerea din La Liga suferita de Barcelona in fata celor de la Osasuna  sambata trecuta, Pep Guardiola l-a gasit vinovat pe Gerard Pique.

Antrenorul “extraterestrilor” este foarte suparat pe fundasul central al Barcelonei , fapt pentru care acesta a devenit , in ultimele meciuri, din titularul incontestabil , rezerva chinuita. Numai ca aceasta ipostaza nu-i convine deloc lui Pique, cunoscut pentru temperamentul sau latin, vulcanic, dar si pentru ambitia si incapatanarea de care da dovada.

Se spune ca intre iubitul Shakirei si Guardiola a avut loc un schimb mai dur de replici, iar colegii lui Gerard au intervenit pentru a-i lua apararea acestuia. Portarul Valdes chiar a afirmat :  “Pique e cel mai bun fundas din lume! Orice fotbalist este predispus la greseli!”

Nu se stie insa daca declaratia lui Victor Valdes l-a pus pe ganduri pe managerul Barcei si daca acesta din urma va cauta sa isi revizuiasca atitudinea fata de Pique. Mai multe vom vedea in aceasta seara, de la 22:30 , cand se va desfasura marele derby Barcelona-Valencia. Daca Gerard Pique va fi titular sau nu in acest meci de maxima importanta ( pe care daca l-ar pierde, catalanii si-ar putea lua adio de la titlu), ramane de vazut.

In tot cazul, cum a auzit de probelemele existente intre Pique si Guardiola, conducerea lui Manchester United, fosta echipa a fundasului spaniol, a luat legatura cu clubul catalan. Manchester a inaintat o oferta pentru a-l reachizitiona sau macar pentru a-l imprumuta pe numarul 3 de la Barcelona, iar presa spaniola sustine ca englezii n-au primit pana acum niciun raspuns concret. Asadar, situatia lui Gerard Pique la gruparea de pe Camp Nou este inca incerta, iar multe decizii vor depinde de prezenta/absenta sau de prestatia fundasului catalan in partida de azi.

Sursa: televisadeportes.esmas.com

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: