Incredibil cum seamana!Sosia Angelinei a ajuns si la Bucuresti!

Lina Sands este o studenta la Actorie din Spania, o fata superba ce pare s-o eclipseze de-a dreptul pe cea cu care seamana la perfectie.

 

De cateva luni, a explodat in presa vestea ca Angelina Jolie are o sosie. Pe bune?Da! Si inca ce sosie! Nici nevasta lui Brad Pitt nu stia ca  pe undeva prin lume, mai precis prin Spania, se plimba libera o frumusete egala cu a ei. Tanara este la randul ei o viitoare actrita si se numeste Lina Sands.

Zilele trecute, cea care este considerata “dublura” Angelinei si pe buna dreptate, a fost invitata la un eveniment organizat intr-un club bucurestean. Cei care au vazut-o pentru prima data , au ramas socati, crezand ca au dat nas in nas cu adevarata actrita de la Hollywood. Dar , nu-i bai, mai ales ca Lina este si mai tanara si, gurile rele spun ca e si mai frumoasa decat Jolie.

Culmea e ca, in ciuda fizicului pe care-l poseda, Lina e in continuare o fata modesta, chiar timida, care vorbeste cald cu oamenii si care nu are, cel putin deocamdata , fite de vedeta. Frumos ar fi ca Lina sa o intalneasca live pe Angelina Jolie si cred ca surpriza ar fi mare de partea amandurora. Mai ales ca, dupa spusele “clonei”, ea nu a vazut-o niciodata face to face pe Angelina, dar o admira mult inca din copilarie si chiar si-ar dori sa-i vorbeasca. Cine stie, poate pe viitor, sotia lui Brad Pitt va fi curioasa sa vada daca nu cumva, cea care-i este identica din punct de vedere fizic, i se aseamana si la caracter?

Surse: zayzay.com si prlog.org

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: