Angelina Jolie, la un pas de moarte!

Actrita americana de 36 de ani a fost gasita fara suflare de sotul ei, Brad Pitt.

De multa vreme se vorbeste in presa internationala ca Angelina ar fi anorexica si dependenta de medicamente de slabit. Erau doar zvonuri, dar ulterior, a devenit din ce in ce mai clar ca diva de la Hollywood are grave probleme privind obsesia sa pentru slabit.

Ultima isprava a frumoasei actrite a facut inconjurul planetei, dupa ce in urma cu cateva zile , revista de scandal “National Enquirer” a publicat o stire in care arata lumii ca Angelina Jolie a fost la un pas de moarte din cauza unor pastile luate in cantitate mare. Mai precis, Jolie ar fi ingerat o supradoza de Hoodia, medicament pentru slabit pe baza de amfetamine. Imediat dupa ce substantele si-au facut efectul, Angelina a lesinat , pierzandu-si cunostinta.

Se spune ca, daca Brad Pitt n-ar fi ajuns la timp acasa pentru a o duce la spital, actrita ar fi putut sa-si piarda viata intr-un timp scurt. Mai mult, medicii s-au chinuit aproape o ora sa o resusciteze pe vedeta, care, in cele din urma, si-a revenit miraculos.

Desi are doar 45 de kilograme, Angelina Jolie nu este multumita de aspectul ei fizic si isi doreste in continuare sa slabeasca. Din acest motiv, sotul ei, Brad, a dus-o in repetate randuri la psiholog, dar si la nutritionst. Poate, dupa “peripetia” prin care a trecut, divei de la Hollywood ii va veni mintea la cap si va invata sa isi pretuiasca mai mult propria viata!

Sursa foto: dailymail.co.uk

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: