Steaua a pierdut cu Schalke , dar e in carti pentru calificare!

Meciul Schalke 04- Steaua , din cadrul grupelor Europa League, le-a dat castig de cauza nemtilor, care au invins cu 2-1.

Steaua a inceput prost meciul din Germania, iar acest lucru a costat-o. Dupa un adevarat asediu facut de fosta semifinalista Europa League la poarta lui Tatarusanu, stelistii au clacat si au primit gol in minutul 25. Golul inscris de Papadopoulos a survenit in urma unui corner.

Replica Stelei  nu a intarziat insa, echipa antrenata de Edi Iordanescu(Ilie Stan a fost suspendat), restabilind egalitatea in minutul 33, prin Raul Rusescu.

Daca la pauza romanii reusisera un egal chinuit, dar onorabil, in a doua repriza, Latovlevici a ingropat Steaua. Cel care a profitat de greseala stelistului din minutul 57, a fost chiar fenomenalul Raul Gonzalez , fostul jucator al Realului din Madrid.

Partida s-a incheiat 2-1 pentru nemti, care si-au obtinut deja calificarea in primavara europeana a competitiei. Cat despre Steaua , ea pastreaza sanse importante de a merge mai departe, in ciuda infrangerii de ieri , datorita pasului gresit facut de israelienii de la Maccabi Haifa, care au fost infranti de AEK Larnaca. Conditia ca romanii sa prinda primavara europeana, este ca ei sa castige meciul cu Larnaca din etapa urmatoare, iar Maccabi Haifa sa nu bata pe Schalke. Asadar, “ros-albastrii” nu au nevoie numai de cele 3 puncte, ci si de noroc!

Sursa imagine: mrsport.ro

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: