S-au jucat primele meciuri din barajul de calificare la CE2012 !

 

In aceasta seara, cele 8 echipe care au prins barajul pentru calificarea la Campionatul European de Fotbal din 2012 s-au intalnit in prima mansa.

Emotii mari pentru tarile care au terminat grupele de calificare la Euro 2012 pe locul 2! In aceasta seara, s-au jucat partidele: Bosnia-Portugalia, Turcia-Croatia, Estonia-Irlanda si Cehia-Muntenegru.

Bosnia- Hertegovina – Portugalia 0-0

Bosnia-Portugalia s-a terminat 0-0 dupa un meci dominat de portughezi, care au ratat cateva ocazii clare de a inscrie prin Cristiano Ronaldo si Postiga. La randul lor, si bosniacii au iesit la joc, iar catre sfarsitul partidei, chiar au pus reale probleme defensivei lusitane. Ocazia lui Ibisevic , din minutul 80 , a aratat ca Bosnia este capabila sa incurce Portugalia in acest baraj. De aceea, ramane de vazut cum vor evolua lucrurile la Lisabona, pe 15 noiembrie, cand se va disputa mansa a doua a barajului.

Turcia-Croatia 0-3

In Turcia, se pare ca soarta calificarii s-a decis mai repede decat ne asteptam. Turcia-Croatia s-a incheiat cu scorul uimitor de 0-3 , iar oaspetii isi pot cumpara deja biletele spre Ucraina si Polonia. Turcia a inceput meciul neatent si a incasat primul gol la doar 2 minute dupa startul partidei.Golurile au fost inscrise de Olic in minutul 2, Mandzukic in 32 si Corluka in 51. Returul va avea loc in Croatia.

Estonia-Irlanda 0-4

Estonia , calificata la baraj surprinzator, dupa 3 victorii consecutive, n-a mai avut astazi acelasi noroc in meciul contra Irlandei. Irlandezii au rezolvat jocul relativ repede, marcand din minutul 13 prin Andrews . Dupa pauza insa, am asistat la un spectacol real, caci  irlandezii s-au dezlantuit, inscriind inca 3 goluri in poarta gazdelor. Walters a dat al doilea gol al echipei antrenate de italianul Trapattoni in minutul 67 si Keane a realizat dubla in minutele 71 si 88. Numai un miracol ar mai putea-o duce pe Estonia la EURO 2012!

Cehia-Muntenegru 2-0

Cehia-Muntenegru s-a incheiat oarecum asa cum se astepta toata lumea.Victorie pentru cehi, care au marcat un gol destul de tarziu, mai exact in minutul 63 prin Pilar, iar un altul chiar in al doilea minut de prelungire, 92, prin Sivok. Sansele micutei Muntenegru de a merge la primul Campionat European din istoria sa de nationala sunt foarte reduse.

Sursa imagine: motd2u.blogspot.com

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: