Britney Spears, jucaria propriilor parinti?

Cantareata americana, Britney Spears, si-a revenit pe plan profesional dupa dezastrul din 2008, cand din cauza dependentei de droguri, ajunsese in pragul sinuciderii.

Iata ca desi este unul dintre cele mai in voga staruri mondiale si in curand va implini 30 de ani,  Britney Spears se afla inca la cheremul familiei. Cum este posibil acest lucru? Simplu! Printr-un ordin judecatoresc, solista este controlata permanent de parintii ei , care au drept de decizie crucial asupra vetii ei. Mai mult, cei doi parinti, culmea, cu antecedente putin dubioase(tatal alcoolic, mama o ambitioasa lipsita de scrupule, dupa declaratiile lui Brit) sunt unicii beneficiari ai averii artistei , iar toti banii pe care ea ii castiga, merg automat in contul lor. Ca si cum nu ar fi indeajuns aceste hotarari judecatoresti aberante care le dau drepturi supreme parintilor, Britney Spears nici nu se poate folosi de un dolar din contul ei fara acordul celor care i-au dat viata.

Practic, frumoasa artista este tratata de lege ca o persoana dementa, labila mintal ori in incapacitatea de a-si administra propriile fonduri. E adevarat ca Britney a avut o perioada nefasta, in care aproape isi abandonase cariera, dar si sotul de la acea vreme(Kevin Federline) si copiii, in euforia dependentei sale de stupefiante. Timpul a trecut insa, iar in ultimii 2 ani, vedeta americana nu numai ca si-a refacut viata privata, dar scoate hit dupa hit si este in continuare apreciata in plan muzical. De exemplu, doar anul trecut a obtinut un venit de 30 de milioane de dolari din vanzarea ultimului sau album.

Presa internationala, cu precadere ziarul DailyMail, a facut speculatii in ultimele zile asupra situatiei existente intre Britney si familia ei, dandu-i castig de cauza artistei si considerandu-i pe parintii acesteia drept niste profitori arivisti.

Sursa foto: www.hispanosnet.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: