Steaua-Rapid, anti-derby-ul etapei!

Aseara s-a jucat “pseudo-derby-ul”  Steaua-Rapid, meci fara stele si fara stralucire.

Partida Steaua-Rapid s-a desfasurat pe National Arena , unde zeci de mii de suporteri , veniti din toate colturile tarii , s-au adunat pentru a-si sustine favoritii. Din pacate pentru acestia, dar si pentru noi, cei care am urmarit meciul la TV sau pe internet, partida a fost una plictisitoare, in care nu numai ca nu s-a marcat nici macar o data, dar nu au fost nici prea multe ocazii de joc.

Steaua nu prea a stralucit, iar Rapidul nu prea a fost rapid. Cele doua echipe au dus o lupta surda de-a lungul celor 90 de minute (+ 6 de prelungiri), in care nu au aratat , practic nimic. Rapidul a incercat o dominatie timida asupra adversarilor, dar jocul nu le-a iesit.

Nici arbitrul central, Alexandru Tudor , pare ca nu a fost de partea spectacolului, fragmentand meciul de cate ori a avut ocazia. Dar noroc cu “faza meciului” din minutul 69, cand dupa o bataie generala in careu , au fost eliminati Andrei Prepelita de la Steaua si Alexa de la Rapid.  Meciul s-a mai tensionat putin, iar lumea parea sa se fi trezit din somnul provocat de o partida anosta, cu iz de derby. Dar ce a urmat dupa eliminari, a semanat izbitor cu ce urmariseram inainte . Meci surd, fara ocazii, fara goluri.

Cele mai mari ocazii ale meciului, numai 3 la numar , au apartinut in parte  Stelei , in minutul 25 si Rapidului , prin suturile lui Herea din minutele 43 si 50.  In minutul 76, rapidistul Ezequias a fost eliminat dupa un gest nesportiv asupra lui Tibi Balan. Partida s-a incheiat cu scor alb, o-o, scor ce reflecta exact calitatea fotbalului prestat!

Sursa foto: sport.ro

 

 

Leave a comment