Serban Huidu, protagonistul unui accident cu 3 morti

 

“Carcotasul” Huidu a fost implicat ieri, intr-un accident soldat cu moartea a 3 oameni.

Ca si cum nu ar fi fost indeajuns accidentul de ski din Austria pe care l-a suferit la sfarsitul anului trecut, Serban Huidu continua sa fie urmarit de necazuri. De data aceasta, lucrurile sunt mult mai grave. Ieri , in jurul orei 12, in timp ce se intorcea  de la munte impreuna cu familia, realizatorul TV a facut un grav accident in localitatea Timisul de Sus, din judetul Brasov. In urma accidentului, si-au pierdut viata 3 persoane, doi barbati de 65, respectiv 57 de ani si o femeie de 54 de ani.

Situatia este cu atat mai ingijoratoare pentru “carcotasul” de la Prima TV, cu cat el este cel care a provocat accidentul, dupa ce a intrat pe contrasens in incercarea de a depasi neregulamentar. Masina in care se aflau cele 3 victime era o Dacia Logan, in timp ce Huidu conducea un Jeep. Atat Serban, cat si membrii familiei sale , sotia si cei doi copii, precum si bona celor mici, care calatorea impreuna cu ei , au scapat teferi, cu rani minore.

Initial, accidentul s-a soldat cu doi morti, cel de-al treilea ranit ajungand in stare grava la spital. Dar in aceasta dimineata, a treia victima, mai precis barbatul de 57 de ani, a decedat si el.

In urma decesului celor 3 persoane, Huidu a fost vizibil socat, starea sa psihica ramanand delicata si in momentul de fata. Surse din anturajul sau spun ca realizatorul TV se simte vinovat si de-a dreptul distrus, afirmand ca nu stie daca isi va mai reveni vreodata dupa tragica intamplare. De asemenea, daca ieri fusese adus la Spitalul Judetean din Brasov, astazi, Serban Huidu a fost transferat in mod discret, cu o masina privata, la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti.

Mai multi avocati care au fost consultati in acest caz au afirmat ca moderatorul de la “Cronica Carcotasilor”  este pasibil de o pedeapsa cu inchisoarea de la 3 la 10 ani pentru omor din culpa. Numarul mare de victime impiedica posibilitatea ca soferul vinovat sa primeasca o pedeapsa cu suspendare. Desi nu i s-au gasit urme de alcool in sange sau de alte substante interzise, Huidu este vinovat de producerea accidentului, intrucat a incalcat grav normele de circulatie.

Sursa articol: Stirile Antena 1

Sursa imagine: www. vedeta. ro

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: